Basilikummarinerede rabarbra med rabarbrasorbet inneholder
160 Kalorier,
35 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Basilikummarinerede rabarbra med rabarbrasorbet har ingen allergener
Basilikummarinerede rabarbra med rabarbrasorbet er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3826 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Basilikummarinerede rabarbra med rabarbrasorbet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 160.47 | 680.23 | Kcal |
Protein | 0.46 | 1.95 | gram |
Karbohydrat | 35.12 | 148.87 | gram |
Kostfiber | 1.59 | 6.74 | gram |
Fett | 0.10 | 0.42 | gram |
Mettet fett | 0.04 | 0.17 | gram |
Alkohol | 2.01 % | | | |
Salt | 0.01 | 0.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.26 | Kr 30.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 543 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 87,54 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Marinerede rabarbra:
Skjær rabarbraene i stykker og ha dem i en skål. Alle ingrediensene kokes sammen (basilikum: kun stilkene), smakes til med limesaften. Hell den kokende lake over rabarbraene. Er rabarbraene ikke møre, skal lagen kokes opp igjen og helles over andre gang. Avkjøles. 2 dl av lagen siktes i en gryte og kokes til en sirup sammen med de 200 g. sukker. Avkjøles. De hakkede basilikumblade tilsettes.
Sorbet:
Skjær rabarbraene i små stykker og put dem i gryten med de andre ingredienser. Kokes, til rabarbraene er møre, deretter blendes de, og grøden siktes. Fryses i ismaskine.
Servering:
Sikt rabarbraene fra lagen og vend dem i siruppen. Server rabarbraene sammen med sorbeten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22252)
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-19
Oppdatert dato:2006-06-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift