Basilikummarinerede rabarbra med rabarbrasorbet



Basilikummarinerede rabarbra med rabarbrasorbet inneholder 160 Kalorier, 35 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Basilikummarinerede rabarbra med rabarbrasorbet har ingen allergener
Basilikummarinerede rabarbra med rabarbrasorbet er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3826 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
400grrabarbra (endene skåret av og skyllet)
5dlrødvin (fruktaktig)
500grsukker
1bunt(er)basilikum (skyllet, bladene plukket av)
Ca 1,5stklimefrukter
200grsukker

Sorbet:

500grrabarbra (endene skåret av og skyllet)
1dlvann
170grsukker
1stang(stenger)vanilje (flekket, margen skrapes ut)




Næringsdeklarasjon for Basilikummarinerede rabarbra med rabarbrasorbet!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier160.47680.23Kcal
Protein0.461.95gram
Karbohydrat35.12148.87gram
Kostfiber1.596.74gram
Fett0.100.42gram
Mettet fett0.040.17gram
Alkohol2.01 %
Salt0.010.03gram
Pris på oppskriftenKr 7.26Kr 30.78Kroner
Hele oppskriften veier2 543 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo87,54 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Marinerede rabarbra:
Skjær rabarbraene i stykker og ha dem i en skål. Alle ingrediensene kokes sammen (basilikum: kun stilkene), smakes til med limesaften. Hell den kokende lake over rabarbraene. Er rabarbraene ikke møre, skal lagen kokes opp igjen og helles over andre gang. Avkjøles. 2 dl av lagen siktes i en gryte og kokes til en sirup sammen med de 200 g. sukker. Avkjøles. De hakkede basilikumblade tilsettes.

Sorbet:
Skjær rabarbraene i små stykker og put dem i gryten med de andre ingredienser. Kokes, til rabarbraene er møre, deretter blendes de, og grøden siktes. Fryses i ismaskine.

Servering:
Sikt rabarbraene fra lagen og vend dem i siruppen. Server rabarbraene sammen med sorbeten.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22252)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-19
Oppdatert dato:2006-06-19


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem.Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem.
Denne retten har 89,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rabarbrais.Rabarbrais.
Denne retten har 218,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.