Basilikumpesto inneholder
633 Kalorier,
1 g Karbo,
9 g Protein og
66 g Fett pr 100 gr
Basilikumpesto har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Basilikumpesto er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5479 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Basilikumpesto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 632.61 | 507.14 | Kcal |
Protein | 9.09 | 7.29 | gram |
Karbohydrat | 0.86 | 0.69 | gram |
Kostfiber | 0.71 | 0.57 | gram |
Fett | 65.71 | 52.68 | gram |
Mettet fett | 12.14 | 9.73 | gram |
Salt | 0.55 | 0.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.65 | Kr 13.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 481 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,54 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne til de er gylne. Ha basilikum og salt i en food processor. La food processoren gå i noen sekunder til ingrediensene er godt blandet. Ha parmesan, pinjekjerner, hvitløk og olivenolje i food processoren. Kjør til alt er godt blandet. Ha i mer olje hvis pestoen er for tørr. Pestoen er holdbar i kjøleskap ca 2 døgn. Etter det mister den mye smak.
Denne sausen egner seg ypperlig til mange ulike formål. Du kan bruke den til pasta og marinade, eller som saus til kjøtt og fisk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7307)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift