Bayerske julekaker inneholder
508 Kalorier,
39 g Karbo,
8 g Protein og
35 g Fett pr 100 gr
Bayerske julekaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bayerske julekaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bayerske julekaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 508.18 | 6 577.15 | Kcal |
Protein | 8.07 | 104.45 | gram |
Karbohydrat | 39.20 | 507.35 | gram |
Kostfiber | 4.03 | 52.16 | gram |
Fett | 34.56 | 447.29 | gram |
Mettet fett | 12.09 | 156.48 | gram |
Salt | 0.35 | 4.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.74 | Kr 87.23 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 294 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,85 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stekes ved 190 C på midterste rille i ca. 8 minutter.
Bland sammen mel, malte nøtter, bakepulver, sukker og kanel. Smuldre melblandingen og smør til en grynete masse. Tilsett eggene og elt deigen raskt sammen. Form 4 ruller ca. 4 cm i diameter og legg dem kaldt til dagen etter. Skjær deigen i ca. 4 mm tykke skiver som legges på bakepapirkledd stekeplate.
Stek kakene lyst gylne og avkjøl dem på rist. Legg to og to kaker sammen med syltetøy mellom lagene. Pensle langs kanten med sjokolade smeltet i kokosfett og rull kantene i finhakkede nøtter. Lim fast en halv valnøtt med smeltet sjokolade og sett kakene kaldt til de skal serveres.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21214)
Kategori:
Småkaker
Land:
Tyskland
Innlagt dato:2005-12-19
Oppdatert dato:2005-12-19
Lesere:
4770 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift