Fotograf:
Matoppskrift.no
Beignetdeig til frityrstekte reker inneholder
224 Kalorier,
24 g Karbo,
5 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Beignetdeig til frityrstekte reker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Beignetdeig til frityrstekte reker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,6 poeng fra 5 lesere
Lesere:
15485 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Beignetdeig til frityrstekte reker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 223.67 | 847.15 | Kcal |
Protein | 5.09 | 19.28 | gram |
Karbohydrat | 24.30 | 92.04 | gram |
Kostfiber | 1.65 | 6.25 | gram |
Fett | 10.84 | 41.06 | gram |
Mettet fett | 1.05 | 3.98 | gram |
Alkohol | 0.75 % | | | |
Salt | 0.50 | 1.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.09 | Kr 7.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 379 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,45 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland mel, salt, vann, øl og olje til en klumpfri jevning. La det hvile ½ time. Pisk eggehviten stiv og ha den i med lett hånd. Tørr rekene godt, før de dyppes i deigen og frityrkokes. La rekene dryppe av på fettsugende papir før de serveres.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22471)
Tilberedningstid:
60 min
Kategori:
Fritert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-06-15
Oppdatert dato:2013-06-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift