Fotograf:Dansukker Friterte reker med dipp på koreansk vis
Oppskriften inneholder 211 Kalorier, 20 g Karbo, 14 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Sesam, Skalldyr, Soya, Spor-av-Peanøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland sammen alle ingrediensene til sausen. La stå noen timer for å svelle.
Bland sammen mel, salt, sukker, pepper og sesamfrø. Visp sammen egg og sesamolje og rør ned i melblandingen. Tilsett vann slik at røren får riktig konsistens. Rens rekene, men behold den ytterste halespissen. Varm opp oljen til 180°. Dypp rekene i frityrrøren og friter dem deretter i oljen i 3–4 minutter. Server rekene umiddelbart sammen med sausen og litt frisk salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 34548)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fritert Land:
Korea Innlagt dato:2019-01-08
Oppdatert dato:2019-01-08