Fotograf:Rosemarie Pettersen Nydelig snacks på kvelden. Her kan du bruke norske eller andre reker. Chilimajones er akkurat som navnet sier. Sterk chilisaus blandet i majones. Juster styrke etter egen erfaring. Her for 4 porsjoner.
Oppskriften inneholder 337 Kalorier, 11 g Karbo, 9 g Protein og 29 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Skalldyr, Soya, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pisk eggene i en bolle sammen med soyaoljen. Sikt melet i og rør det til en jevn, tykk røre. Tilsett vannet under omrøring. Sett røren kaldt.
Rens reker
Varm opp frityroljen. Stikk et av trespydene ned i oljen, den er varm nok når det bobler rundt pinnen.
Reker skal dyppes først i tempurarøren og så 2-3 minutter i frityroljen. Du kan enten slippe dem nedi og ta opp med en øse, bruke en kurv eller sette de på spyd.
Majones:
Rør inn chilisaus i majonesen. Begynn med litt og smak deg frem til den er så sterk du ønsker. Kommer og an på hvilken type chilisaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 35054)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fritert Innlagt dato:2020-05-24
Oppdatert dato:2020-05-24
Lesere: 565 totalt.