Fotograf:Rosemarie Pettersen Nydelig snacks på kvelden. Her kan du bruke norske eller andre reker. Chilimajones er akkurat som navnet sier. Sterk chilisaus blandet i majones. Juster styrke etter egen erfaring. Her for 4 porsjoner.
Oppskriften inneholder 334 Kalorier, 11 g Karbo, 9 g Protein og 28 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Skalldyr, Soya, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pisk eggene i en bolle sammen med soyaoljen. Sikt melet i og rør det til en jevn, tykk røre. Tilsett vannet under omrøring. Sett røren kaldt.
Rens reker
Varm opp frityroljen. Stikk et av trespydene ned i oljen, den er varm nok når det bobler rundt pinnen.
Reker skal dyppes først i tempurarøren og så 2-3 minutter i frityroljen. Du kan enten slippe dem nedi og ta opp med en øse, bruke en kurv eller sette de på spyd.
Majones:
Rør inn chilisaus i majonesen. Begynn med litt og smak deg frem til den er så sterk du ønsker. Kommer og an på hvilken type chilisaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 35054)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fritert Innlagt dato:2020-05-24
Oppdatert dato:2020-05-24