Benløse fugler fra Brandval inneholder
133 Kalorier,
6 g Karbo,
9 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Benløse fugler fra Brandval har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Benløse fugler fra Brandval er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6086 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Benløse fugler fra Brandval!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 133.33 | 882.53 | Kcal |
Protein | 8.95 | 59.24 | gram |
Karbohydrat | 5.64 | 37.33 | gram |
Kostfiber | 1.26 | 8.34 | gram |
Fett | 8.05 | 53.28 | gram |
Mettet fett | 1.82 | 12.05 | gram |
Salt | 1.65 | 10.95 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.19 | Kr 60.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 324 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,92 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kjøttet i fingertykke skiver, bank dem møre til håndflatstørrelse. Overstrøes med krydder og hakket løk. Legg en fingertykk spekk/fleskestrimmel på midten av kjøttstykkene, brett kjøttet over og surr dem med hyssing. Brun fuglene i smør og ha vann kant i kant med stykkene. Kok dem møre, ta av hyssingen, lag brun saus av sjyen og la fuglene få et oppkok i den. Serveres med grønnsaker og potater til.
Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18041)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-13
Oppdatert dato:2004-06-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift