Bevergryte inneholder
101 Kalorier,
3 g Karbo,
8 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Bevergryte har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bevergryte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
12065 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bevergryte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 101.17 | 785.64 | Kcal |
Protein | 7.76 | 60.26 | gram |
Karbohydrat | 2.56 | 19.88 | gram |
Kostfiber | 0.65 | 5.05 | gram |
Fett | 6.51 | 50.55 | gram |
Mettet fett | 2.47 | 19.18 | gram |
Salt | 0.68 | 5.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.22 | Kr 79.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 106 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,12 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del beverkjøttet i litt store terninger. Kutt bacon i små terninger, løk i båter, purre og gulrøtter i skiver. Ha baconet i en gryte og brun det i smør. Fortsett med å brune beverkjøttet.
Dryss over hvetemel og rør godt i gryta. Tilsett vann eller kraft sammen med saft fra sitron. Rør i gryta til det koker. Sett på lokk og kok forsiktig i ca 1 time.
Ha så i grønnsakene, timian og finhakket persille. Fortsett å koke til kjøtt og grønnsaker er møre. Rør inn fløte til slutt.
Server retten direkte fra gryta, gjerne med godt brød og kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10812)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.