Bevergryte



Bevergryte inneholder 101 Kalorier, 3 g Karbo, 8 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Bevergryte har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bevergryte er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 4 lesere
Lesere: 12065 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgrenskåret beverkjøtt
200grbacon
1stk storløk
100grsjampinjong eller skogsopp
2stkgulrøtter
1stk litepurre
litt timian
1literkraft, eller vann og buljongpulver
0,5stksitron
1dlfløte
60grhvetemel
60grsmør
1dashsalt
1dashpepper
1bunt(er)persille




Næringsdeklarasjon for Bevergryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier101.17785.64Kcal
Protein7.7660.26gram
Karbohydrat2.5619.88gram
Kostfiber0.655.05gram
Fett6.5150.55gram
Mettet fett2.4719.18gram
Salt0.685.25gram
Pris på oppskriftenKr 10.22Kr 79.36Kroner
Hele oppskriften veier3 106 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo10,12 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Del beverkjøttet i litt store terninger. Kutt bacon i små terninger, løk i båter, purre og gulrøtter i skiver. Ha baconet i en gryte og brun det i smør. Fortsett med å brune beverkjøttet.

Dryss over hvetemel og rør godt i gryta. Tilsett vann eller kraft sammen med saft fra sitron. Rør i gryta til det koker. Sett på lokk og kok forsiktig i ca 1 time.

Ha så i grønnsakene, timian og finhakket persille. Fortsett å koke til kjøtt og grønnsaker er møre. Rør inn fløte til slutt.

Server retten direkte fra gryta, gjerne med godt brød og kokte poteter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10812)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.