Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Suppe med spesiell smak. Bitter melon kjøpes i innvandrerbutikker. Oppskriften inneholder
34 Kalorier,
1 g Karbo,
4 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bitter melon suppe Canh kho qua er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4896 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bitter melon suppe Canh kho qua!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 33.98 | 202.54 | Kcal |
Protein | 4.21 | 25.09 | gram |
Karbohydrat | 1.12 | 6.68 | gram |
Kostfiber | 0.48 | 2.86 | gram |
Fett | 1.30 | 7.75 | gram |
Mettet fett | 0.44 | 2.62 | gram |
Salt | 0.22 | 1.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.79 | Kr 16.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 384 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,18 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
I en stor bolle, bland sammen svinekjøtt, fiskesaus, sukker, pepper, salt, sjalottløk, evt sopp og bland godt. Dekk til og sett til side.
Kutt melonene i 2 til 2,5 cm biter. Ved hjelp av en skje ta ut margen og frøene
Tilsett skrellet sjalottløk til vann/buljong og kok opp. I mellomtiden, stapp svinekjøttblanding i melonene. Når buljongen koker has meloner i, skru ned varmen og småkoker under lokk i ca 10 - 15 minutter Smak til med litt salt etter smak. Server i suppetallerken og pynt med hakket vårløk. Om ønsket kan man tilsette 0,5 ts sesamolje for smakens skyld.
Server med jasmin ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31099)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Vietnam
Innlagt dato:2016-10-22
Oppdatert dato:2016-10-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift