Bjørne biffer med gresk krydderblading inneholder
205 Kalorier,
1 g Karbo,
16 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Bjørne biffer med gresk krydderblading har ingen allergener
Bjørne biffer med gresk krydderblading er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8356 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bjørne biffer med gresk krydderblading!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 205.30 | 640.48 | Kcal |
Protein | 16.30 | 50.85 | gram |
Karbohydrat | 0.67 | 2.09 | gram |
Kostfiber | 0.13 | 0.41 | gram |
Fett | 15.24 | 47.54 | gram |
Mettet fett | 1.22 | 3.81 | gram |
Salt | 0.55 | 1.72 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 21.00 | Kr 65.51 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 248 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,3 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fjern alt synlig fett fra kjøttet. Bjørnefett harskner lett.
Del opp 4 solide biffer.
Bland de andre ingrediensene til en marinade og mariner kjøttet i 3 timer i kjøleskap.
Grill biffene godt. De skal være gjennomstekte pga faren for trikiner.
Sever evt med stekt løk, beranaise saus og poteter.
Ikke bruk marinaden til saus
Merk! Bjørnekjøtt må være gjennomstekt eller kokt pga fare for trikiner.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3044)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Canada
Innlagt dato:2003-01-06
Oppdatert dato:2003-01-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.