Blåskjell i fløtesaus inneholder
109 Kalorier,
3 g Karbo,
3 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Blåskjell i fløtesaus har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blåskjell i fløtesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5554 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blåskjell i fløtesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 108.68 | 520.50 | Kcal |
Protein | 3.01 | 14.42 | gram |
Karbohydrat | 3.46 | 16.57 | gram |
Kostfiber | 0.95 | 4.55 | gram |
Fett | 7.06 | 33.81 | gram |
Mettet fett | 4.35 | 20.83 | gram |
Alkohol | 2.48 % | | | |
Salt | 0.32 | 1.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.89 | Kr 33.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 916 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,73 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrubb blåskjellene godt. Fjern de som ikke lukker seg når vi banker på dem.
Legg blåskjellene i en gryte med hakkede løk, timian, laurbærblad, selleri og halvparten av vinen. Dryss over litt salt og pepper.
Varm det sakte opp til skjellene åpner seg. Avkjøl dem. Ta ut maten i skjellene. Fjern laurbærbladene fra kraften.
Smelt smøret, rør i melet og spe med kraft fra blåskjellene og resten av vinen. La det koke ca 5 min.
Ha i blåskjellene og fløten og varm det forsiktig opp. Smak til med salt og pepper.
Ha det hele i et ildfast fat og dryss reven ost over. Sett fatet under grillen noen minutter til overflaten er blitt lys brun.
Serveres rett fra ovnen, med pariserloff eller rundstykker.
Det kan også brukes hermetiske blåskjell i denne franske retten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7720)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-19
Oppdatert dato:2003-04-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift