Blåskjell i fløtesaus



Blåskjell i fløtesaus inneholder 109 Kalorier, 3 g Karbo, 3 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Blåskjell i fløtesaus har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Blåskjell i fløtesaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5554 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1,5literblåskjell
6stk liteløk
litt timian
Ca 1,5stklaurbærblad
Ca 2,5stang(stenger)selleri, hakket
0,5literhvitvin
1dashsalt
1dashpepper
2sssmør
2sshvetemel
2,5dlfløte
50grost, reven




Næringsdeklarasjon for Blåskjell i fløtesaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier108.68520.50Kcal
Protein3.0114.42gram
Karbohydrat3.4616.57gram
Kostfiber0.954.55gram
Fett7.0633.81gram
Mettet fett4.3520.83gram
Alkohol2.48 %
Salt0.321.52gram
Pris på oppskriftenKr 6.89Kr 33.00Kroner
Hele oppskriften veier1 916 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo12,73 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skrubb blåskjellene godt. Fjern de som ikke lukker seg når vi banker på dem.

Legg blåskjellene i en gryte med hakkede løk, timian, laurbærblad, selleri og halvparten av vinen. Dryss over litt salt og pepper.

Varm det sakte opp til skjellene åpner seg. Avkjøl dem. Ta ut maten i skjellene. Fjern laurbærbladene fra kraften.

Smelt smøret, rør i melet og spe med kraft fra blåskjellene og resten av vinen. La det koke ca 5 min.

Ha i blåskjellene og fløten og varm det forsiktig opp. Smak til med salt og pepper.

Ha det hele i et ildfast fat og dryss reven ost over. Sett fatet under grillen noen minutter til overflaten er blitt lys brun.

Serveres rett fra ovnen, med pariserloff eller rundstykker.

Det kan også brukes hermetiske blåskjell i denne franske retten.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7720)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-19
Oppdatert dato:2003-04-19


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gratinerte blåskjell med ciabatta og aïoli.Gratinerte blåskjell med ciabatta og aïoli.
Denne retten har 225,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Moules Gratinert Provençale.Moules Gratinert Provençale.
Denne retten har 56,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Moules Mustard.Moules Mustard.
Denne retten har 119,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Moules Bacon & Cheese.Moules Bacon & Cheese.
Denne retten har 142,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gratinerte blåskjell á la Provençale.Gratinerte blåskjell á la Provençale.
Denne retten har 51,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.