Fotograf:
Norges sjømatråd
Moules Gratinert Provençale inneholder
56 Kalorier,
3 g Karbo,
6 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Moules Gratinert Provençale har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Melk, Selleri, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Moules Gratinert Provençale er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3903 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Moules Gratinert Provençale!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 56.16 | 212.54 | Kcal |
Protein | 5.86 | 22.18 | gram |
Karbohydrat | 2.53 | 9.57 | gram |
Kostfiber | 1.13 | 4.28 | gram |
Fett | 2.26 | 8.55 | gram |
Mettet fett | 0.85 | 3.22 | gram |
Salt | 0.90 | 3.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.69 | Kr 17.75 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 514 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,01 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Provençalesaus:
Surr løk, hvitløk, selleri og krydderurter i olivenolje på svak varme til ingrediensene er myke.
Bland inn tomatpuré og tomater. La det putre på svak varme i 30 minutter.
Smak til med salt, pepper og sukker.
Sett stekeovnen på 300 grader eller bruk grillen.
Fjern den øverste skalldelen på de dampede skjellene og legg dem på ildfaste fat.
Fordel provencale sausen over de Norske Dyrkede Blåskjellene.
Dryss over ost og sett fatet i stekeovn på sterk varme eller grill i 3 - 4 minutter til de er gyldenbrune.
Dryss basilikum over, og server straks.
Tips
Prøv en ferdigkjøpt pizzasaus eller pastasaus i stedet for provençalesaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 881)
Tilberedningstid:
15 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift