Blåskjell i safransaus inneholder
73 Kalorier,
1 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Blåskjell i safransaus har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blåskjell i safransaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blåskjell i safransaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 72.88 | 109.52 | Kcal |
Protein | 6.42 | 9.65 | gram |
Karbohydrat | 1.11 | 1.67 | gram |
Kostfiber | 0.05 | 0.08 | gram |
Fett | 4.74 | 7.12 | gram |
Mettet fett | 2.04 | 3.07 | gram |
Salt | 0.98 | 1.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.11 | Kr 6.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 601 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Ta de kokte blåskjellene ut av skallene. Fjern skjegget og den seige muskelen. Varm blåskjellene i kraften. Sil kraften fra, og hold blåskjellene varme.
Løs safranen opp i litt av kraften.
Smelt smør og ha i mel. Spe med blåskjell og safrankraften og kok sausen i 5-10 minutter. Ta sausen fra varmen. Rør i eggeplommene og la sausen tykne. Krydre og smak til.
Hell sausen over blåskjellene og server dem med for eksempel ristede brødterninger.
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7748)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-19
Oppdatert dato:2003-04-19
Lesere:
2469 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift