Blåskjell og krepsehaler med saus i butterdeig





Blåskjell og krepsehaler med saus i butterdeig inneholder 204 Kalorier, 11 g Karbo, 5 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Blåskjell og krepsehaler med saus i butterdeig har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Blåskjell og krepsehaler med saus i butterdeig er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1pakkebutterdeig, frossen
eller ferdige terteskjell/terteskåler
1boks(er)krepsehaler, rensede
1kgblåskjell
1knivsoddstøtt safran
1stk liteløk
1dashlitt meierismør
2dlhvitvin, tørr
2dlkremfløte
salt/hvit pepper
rikelig med frisk dill og persille


Annonse



Næringsdeklarasjon for Blåskjell og krepsehaler med saus i butterdeig!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier203.81487.48Kcal
Protein5.4913.13gram
Karbohydrat10.9526.19gram
Kostfiber1.002.39gram
Fett14.0933.70gram
Mettet fett7.6918.39gram
Alkohol1.32 %
Salt0.821.97gram
Pris på oppskriftenKr 10.22Kr 24.44Kroner
Hele oppskriften veier1 435 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lag terteskåler av butterdeig og forhåndstek disse eller bruk ferdige skjell/skåler.Vask og rens blåskjellene. Ha litt smør i en dyp kjele med safran og blank finhakket løk i dette. Ha oppi blåskjell og hvitvin. La surre 15-20 min.

Ta ut blåskjellene og tilsett kremfløte. Kok og reduser til halvparten. Tilsett hakket dill og persille i den ferdige sausen. Smak til med salt/pepper. Tilsett blåskjell og krepsehaler/reker. Hell opp i terteskålene og garner med dill asparges og sitron.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kari Lida
(Intern: 1305)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-07
Oppdatert dato:2002-09-07
Lesere: 3987 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skalldyr med sitrus til forrett.Skalldyr med sitrus til forrett.
Denne retten har 101,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet piggvar og lettrøkt sjøkreps med blomkålkrem og sjøkrepssitrongresskum.Grillet piggvar og lettrøkt sjøkreps med blom.
Denne retten har 172,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt sjøkreps.Ovnsbakt sjøkreps.
Denne retten har 312,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 30,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.