Blandet fritert fisk (Fritto misto di pesce) inneholder
105 Kalorier,
1 g Karbo,
14 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Blandet fritert fisk (Fritto misto di pesce) har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Gluten, Skalldyr, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blandet fritert fisk (Fritto misto di pesce) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4958 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blandet fritert fisk (Fritto misto di pesce)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 105.22 | 804.93 | Kcal |
Protein | 14.45 | 110.54 | gram |
Karbohydrat | 0.87 | 6.66 | gram |
Kostfiber | 0.19 | 1.45 | gram |
Fett | 4.84 | 37.03 | gram |
Mettet fett | 0.39 | 2.98 | gram |
Salt | 0.45 | 3.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.83 | Kr 52.25 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 060 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,3 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tørk filetene godt i et klede eller i kjøkkenpapir. Et godt resultat er i høy grad avhengig av at filetene er helt tørre.
Gjør i stand blåskjellene og ha dem i vann som er tilsatt skrellet løk som er delt i fire, laurbærblad og et par stilker persille. Kok dem noen minutter under lokk på sterk varme slik at alle åpner seg. Ryst gryten av og til under kokingen. Kast skjell som ikke åpner seg, ta de brukbare ut av skjellene og fjern strengen etc. Press dem tørre.
Skjær fiskefiletene i strimler på 2 ½ cm tykkelse og vend disse samt blåskjellene og rekene i mel. Friter fiskestykkene i varm olivenolje i 3-4 minutter, alt etter tykkelse og sort. Blåskjell og reker krever vesentlig mindre tid – de blir gylne og ferdige på noen få øyeblikk. Skru varmen opp slik at temperaturen i oljen ikke synker.
Ta de ferdige stykkene opp med hullsleiv etter hvert og legg dem på fettsugende papir. Dryss salt på.
Retten bør helst spises straks, men man kan holde den varm på svakeste varme i stekeovnen om nødvendig. Server med sitronbåter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6182)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fritert
Land:
Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-05
Oppdatert dato:2002-12-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift