Fotograf:Knut Pettersen Her er mange muligheter, men vi brukte torskefileter vi hadde liggende. Det som ble godt her var tilbehøret som er lettstekte grønnsaker med sterk tomatsaus. Hadde ikke helt trodd at det ville ble godt, men det funket med tomatsaus på grønnsaker. Ellers hadde vi ris ved siden av.
Oppskriften inneholder 102 Kalorier, 13 g Karbo, 9 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vend fisken i egg, deretter i karving blandet med salt og pepper. Legg fisken straks i rikelig varmt fett og stek fisken pent brun.
Den sprøeste skorpen får man ved å bruke flyndre, småtorsk og torskefilet.
Kutt opp alle grønnsakene. Ha i litt margarin og stek grønnsakene myke på middels varme. Rør så inn sausen og smak til med chilisaus. La det bli varmt og ha i kinakålen. La surre noen minutter før servering. Rør rundt.
Server med poteter eller ris, evt pasta.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 11773)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fritert Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-12-16
Oppdatert dato:2016-12-16
Lesere: 9243 totalt.