Griljert fisk





Griljert fisk oppskrift.
Fotograf: Knut Pettersen
Her er mange muligheter, men vi brukte torskefileter vi hadde liggende. Det som ble godt her var tilbehøret som er lettstekte grønnsaker med sterk tomatsaus. Hadde ikke helt trodd at det ville ble godt, men det funket med tomatsaus på grønnsaker. Ellers hadde vi ris ved siden av.

Oppskriften inneholder 105 Kalorier, 13 g Karbo, 9 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri, Spor-av-sesam, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Griljert fisk er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 3 porsjoner
600grfisk, torsk for eksempel i fileter
1stkegg, lettpisket
Ca 4,5ssstrøkarving
1tssalt
1dashpepper
margarin eller olje til steking

Tilbehør

2stkgulrot i staver/biter
0,5stkløk i biter
2feddhvitløk hakket
0,5stkgrønn paprika i biter
100grkinakål i biter
2dltomatsaus, pastasaus ol
Ca 2tschilisaus etter smak

Tilbehør 2:

3porsjon(er)kokt ris


Annonse



Næringsdeklarasjon for Griljert fisk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier104.80518.11Kcal
Protein9.3146.03gram
Karbohydrat12.9664.07gram
Kostfiber0.663.26gram
Fett1.607.91gram
Mettet fett0.291.43gram
Salt0.542.69gram
Pris på oppskriftenKr 6.08Kr 30.06Kroner
Hele oppskriften veier1 483 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vend fisken i egg, deretter i karving blandet med salt og pepper. Legg fisken straks i rikelig varmt fett og stek fisken pent brun.

Den sprøeste skorpen får man ved å bruke flyndre, småtorsk og torskefilet.

Kutt opp alle grønnsakene. Ha i litt margarin og stek grønnsakene myke på middels varme. Rør så inn sausen og smak til med chilisaus. La det bli varmt og ha i kinakålen. La surre noen minutter før servering. Rør rundt.

Server med poteter eller ris, evt pasta.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11773)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2016-12-16
Oppdatert dato:2016-12-16
Lesere: 7651 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Griljert fisk.Griljert fisk.
Denne retten har 104,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.