Blodklubb (Komsa) å la Ella Nilsen inneholder
224 Kalorier,
23 g Karbo,
8 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Blodklubb (Komsa) å la Ella Nilsen har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blodklubb (Komsa) å la Ella Nilsen er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4458 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blodklubb (Komsa) å la Ella Nilsen!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 223.59 | 1 093.47 | Kcal |
Protein | 7.85 | 38.39 | gram |
Karbohydrat | 23.48 | 114.83 | gram |
Kostfiber | 7.06 | 34.53 | gram |
Fett | 9.35 | 45.73 | gram |
Mettet fett | 4.43 | 21.66 | gram |
Salt | 0.47 | 2.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.94 | Kr 14.38 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 956 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell potetene og riv dem, hakk nyretalgen og sil og visp blodet. Bland alt godt sammen til en løs deig og kok opp litt vann og salt. Form klubber/boller med en treskje dyppet i kaldt vann. Legg klubbene forsiktig i vannet og la dem koke i 15 minutter.
Server dem med smeltet smør og sirup.
Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen
Utgitt av Landbruksforlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Landbruksforlaget
(Intern: 18346)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-07-28
Oppdatert dato:2004-07-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.