Blodpølse 3



Blodpølse 3 inneholder 186 Kalorier, 16 g Karbo, 11 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Blodpølse 3 har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Blodpølse 3 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
0,5literblod
50grhavregryn
3dlmelk
100grtørket brød
75grnyretalg
50grrosiner
50grsukker
1,25tssalt
0,25tspepper
0,25tsnellik
0,25tsingefær
0,25tsallehånde


Annonse



Næringsdeklarasjon for Blodpølse 3!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier185.69527.57Kcal
Protein11.4132.42gram
Karbohydrat16.2946.28gram
Kostfiber1.223.47gram
Fett8.0522.87gram
Mettet fett3.5710.14gram
Salt1.103.13gram
Pris på oppskriftenKr 4.38Kr 12.44Kroner
Hele oppskriften veier1 136 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bløt grynene i melk natten over. Kok det 15 minutter, avkjøl. Bland i grøten brød og talg, deretter litt etter litt blodet. Rør godt. Det må ikke være klumper i røren. Ha til slutt i forvellede og tørkede rosiner og krydder. Fyll røren i sterke tarmer eller i poser av vomskinn.

Slå røren i en mugge. Fyll pølseskinnene ca 2/3 fulle og knyt eller sy igjen.

Skyll pølsene i kaldt vann. Legg dem i et kokekar med kokende saltet vann. Kok dem i 5 min. Ta dem opp og prikk dem over. Legg dem igjen i kokevannet og kok videre ca 20 min, eller til de er gjennomkokt. Kok blodpølser forsiktig da de har lett for å sprekke. Ta dem opp og la dem ligge noen minutter før de blir skåret opp.

Skjær på skrå i skiver med en skarp kniv. Server dem rykende varme med smeltet smør og poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12615)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Lesere: 3688 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.











Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.