Blomkålsuppe fra Nordland inneholder
31 Kalorier,
1 g Karbo,
1 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Blomkålsuppe fra Nordland har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blomkålsuppe fra Nordland er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 7 lesere
Lesere:
10899 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blomkålsuppe fra Nordland!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 31.36 | 117.44 | Kcal |
Protein | 0.89 | 3.33 | gram |
Karbohydrat | 1.43 | 5.36 | gram |
Kostfiber | 0.42 | 1.57 | gram |
Fett | 2.36 | 8.84 | gram |
Mettet fett | 1.32 | 4.94 | gram |
Salt | 0.55 | 2.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.24 | Kr 4.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 996 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,23 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Blomkålen renses, vaskes, deles opp og legges i kokende vann. Ha i litt salt og kok kålen til den kan presses gjennom en sikt.
Smøret smelltes og melet røres i. Rør godt når pureen og kraften spes i. La alt koke i 5 minutter. Eggeplommene og fløten piskes i en terrin, og suppen slås over under omrøring.
Noen liker blomkålbuketter i suppen. Da må man koke en kål for seg selv, dele den opp og legge biter i den ferdige suppen. Suppen kan også serveres med ostestenger.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13816)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-20
Oppdatert dato:2003-05-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift