En klassisk amerikansk sandwich som er gjort litt mer moderne. Opprinnelig ble sandwichen laget med hele salatblad og skiver av tomat vendt i dressing og lagt lagvis med sprøstekt bacon mellom brødskiver. Oppskriften inneholder
217 Kalorier,
17 g Karbo,
6 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
BLT - Bacon, Lettuce, Tomato er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3178 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for BLT - Bacon. Lettuce. Tomato!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 217.11 | 660.99 | Kcal |
Protein | 6.18 | 18.82 | gram |
Karbohydrat | 17.44 | 53.10 | gram |
Kostfiber | 3.13 | 9.53 | gram |
Fett | 12.93 | 39.37 | gram |
Mettet fett | 2.66 | 8.10 | gram |
Salt | 1.27 | 3.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.23 | Kr 15.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 304 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Begynn med å røre sammen dressingen, den blir best om den får stå og trekke en stund. Rist brødskivene i en brødrister eller i en stekepanne.
Stek bacon til det er sprøtt og legg på litt kjøkkenpapir for å trekke ut overflødig fett.
Ta ut innmaten av tomaten og skjær kjøttet i terninger. Skyll og riv opp salaten i mindre biter og bland inn tomater og dressing. Smak til med salt og pepper.
Fordel salatblandingen på to av skivene, legg baconskiver på toppen.
Legg den siste brødskiven over, trykk lett sammen.
Sandwichen kan ev. deles i to.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 24150)
Kategori:
Smørbrød
Land:
Amerika
Innlagt dato:2007-08-04
Oppdatert dato:2007-08-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift