Bosnisk Kirsebærkake inneholder
114 Kalorier,
17 g Karbo,
1 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Bosnisk Kirsebærkake har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bosnisk Kirsebærkake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Bosnisk Kirsebærkake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 113.64 | 554.00 | 55.40 | Kcal |
Protein | 1.33 | 6.48 | 0.65 | gram |
Karbohydrat | 17.32 | 84.44 | 8.44 | gram |
Kostfiber | 1.16 | 5.66 | 0.57 | gram |
Fett | 4.08 | 19.89 | 1.99 | gram |
Mettet fett | 2.49 | 12.14 | 1.21 | gram |
Salt | 0.12 | 0.56 | 0.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.96 | Kr 38.81 | Kr 3.88 | .- |
Hele oppskriften veier | 488 totalt | 488 pr porsj | 49 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 60,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
2 av deigplatene pensles med 1 ss smeltet smør/margarin. de 3 plater filodeig legges i 3 lag med smeltet smør innimellom(som en lagkake) kirsebær og rasp fordeles på deigen.
Sukker og søtemiddel drysses likeså på. deigen rulles sammen som en rulade og settes på en bakeplate med bakepapir. resten av smøret smeltes og pensles på filodeigen.
Ruladen bakes ved 150 grader på nederste rille i ovnen i ca 25 min. når kaken er skåret ut drysses den med siktet melis.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 26093)
Kategori:
Kaker
Land:
Bosnia
Innlagt dato:2009-07-18
Oppdatert dato:2009-07-18
Lesere:
6338 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift