Braiserte dunkjevleskudd inneholder
65 Kalorier,
1 g Karbo,
1 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Braiserte dunkjevleskudd har ingen allergener
Braiserte dunkjevleskudd er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2915 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Braiserte dunkjevleskudd!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 65.45 | 226.42 | Kcal |
Protein | 0.66 | 2.28 | gram |
Karbohydrat | 1.26 | 4.36 | gram |
Kostfiber | 0.76 | 2.63 | gram |
Fett | 6.25 | 21.62 | gram |
Mettet fett | 0.46 | 1.59 | gram |
Salt | 1.09 | 3.76 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.77 | Kr 13.04 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 346 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skuddene skrelles til man sitter igjen med den møreste, indre delen. Forvarm kasserollen på middels varme og ha i olje, hvitløk og dunkjevle, rør godt rundt til alt er blankt og dekket med fett.
Ha så i fennikel, sitronsaft, buljong og kok opp. La det småkoke videre under lokk Til dunkjevlene er møre. Krydre etter er smak. Serveres f. eks. til kokt, kald skinke, kylling, fisk.
Inger-Lise Østmoe, kvinnen bak Norsopp AS, står også bak innholdet i NRKs "Blomstrende Nytelser", "Jenter på tur" og "Fuktig vilt og
sprøtt". Denne oppskriften ble først publisert på NRK sine nettsider i
forbindelse med et av disse programmene. Ønsker du mer informasjon
om programmene kan du gå på denne siden Naturens
Verden.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norsopp AS
(Intern: 100057)
Kategori:
Tilbehør
Land:
Norge
Innlagt dato:2005-03-16
Oppdatert dato:2005-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift