Fotograf:
Norges sjømatråd
Brandad av saltfisk/klippfisk inneholder
162 Kalorier,
7 g Karbo,
22 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Brandad av saltfisk/klippfisk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brandad av saltfisk/klippfisk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
12087 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brandad av saltfisk/klippfisk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 162.47 | 647.34 | Kcal |
Protein | 22.07 | 87.94 | gram |
Karbohydrat | 6.56 | 26.14 | gram |
Kostfiber | 1.07 | 4.26 | gram |
Fett | 5.09 | 20.28 | gram |
Mettet fett | 1.25 | 4.98 | gram |
Salt | 5.53 | 22.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.66 | Kr 30.52 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 594 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,15 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Surr løk og hvitløk i olivenolje til de er myke. Skjær de kokte potetene i skiver og ha dem i pannen sammen med løken. Skjær fisken i biter og ha den også opp i pannen. Tilsett nå melk og bland det hele godt sammen. Det skal moses litt. Stek bacon og dryss det på toppen ved servering sammen med 12 – 14 stykker sorte oliven og litt frisk persille.
Litt friske tomater i skiver eller revne gulrøtter gjør måltidet fullkomment.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1006)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift