Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy



Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy oppskrift.
Fotograf: Esten Borgos
Denne oppskriften har gode ingredienser som til sammen utgjør en nydelig rett som passer til spesielle anledninger. Flatbrød ved siden av gjør retten komplett.

Oppskriften inneholder 204 Kalorier, 3 g Karbo, 23 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2897 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
300grtørrfisk, utvannet og renset
olje

Fennikel

1stkfennikel, frisk
3dlvann
1sssalt
1ssolje
1sssmør

Soyasjy

1stksjalottløk
1ssingefær, frisk
1dlsoyasaus
1dlklaret smør
1sspersille, frisk

Tilbehør

flatbrød




Næringsdeklarasjon for Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier204.26528.42Kcal
Protein23.3260.33gram
Karbohydrat2.606.73gram
Kostfiber0.340.88gram
Fett11.1028.72gram
Mettet fett6.0015.52gram
Salt3.549.16gram
Pris på oppskriftenKr 14.03Kr 36.30Kroner
Hele oppskriften veier1 035 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo5,09 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær tørrfisken i små serveringsstykker.
Brun stykkene raskt i olje, 1-2 minutter på hver side.
Sett ned varmen og la stykkene ettersteke i 2-3 minutter i stekepannen.

Fennikel
Skjær fennikelen i tykke skiver, og kok dem i vann med salt i ca. 5 minutter. La dem renne godt av på tørkepapir.
Brun fennikelskivene lett i en blanding av olje og smør.

Soyasjy
Finhakk sjalottløk og ingefær.
Kok sjalottløk, ingefær, soyasaus og klaret smør sammen til løken er myk. Rør inn finhakket persille like før servering.
Server tørrfisken på en skive fennikel med soyasjy over, og med flatbrød ved siden av.
Tips: Om du ikke har klaret smør kan du også bruke usaltet smør.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 30724)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Innlagt dato:2013-12-07
Oppdatert dato:2013-12-07


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bolinhos med tørrfisk.Bolinhos med tørrfisk.
Denne retten har 161,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte mandelpoteter.Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte .
Denne retten har 130,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy.Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy.
Denne retten har 204,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.