Fotograf:
Esten Borgos
Denne oppskriften har gode ingredienser som til sammen utgjør en nydelig rett som passer til spesielle anledninger. Flatbrød ved siden av gjør retten komplett. Oppskriften inneholder
204 Kalorier,
3 g Karbo,
23 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2897 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 204.26 | 528.42 | Kcal |
Protein | 23.32 | 60.33 | gram |
Karbohydrat | 2.60 | 6.73 | gram |
Kostfiber | 0.34 | 0.88 | gram |
Fett | 11.10 | 28.72 | gram |
Mettet fett | 6.00 | 15.52 | gram |
Salt | 3.54 | 9.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.03 | Kr 36.30 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 035 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,09 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær tørrfisken i små serveringsstykker.
Brun stykkene raskt i olje, 1-2 minutter på hver side.
Sett ned varmen og la stykkene ettersteke i 2-3 minutter i stekepannen.
Fennikel
Skjær fennikelen i tykke skiver, og kok dem i vann med salt i ca. 5 minutter.
La dem renne godt av på tørkepapir.
Brun fennikelskivene lett i en blanding av olje og smør.
Soyasjy
Finhakk sjalottløk og ingefær.
Kok sjalottløk, ingefær, soyasaus og klaret smør sammen til løken er myk.
Rør inn finhakket persille like før servering.
Server tørrfisken på en skive fennikel med soyasjy over, og med flatbrød ved siden av.
Tips: Om du ikke har klaret smør kan du også bruke usaltet smør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 30724)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Innlagt dato:2013-12-07
Oppdatert dato:2013-12-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift