Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte mandelpoteter





Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte mandelpoteter oppskrift.
Fotograf: Esten Borgos
Denne oppskriften har mange komponenter som passer perfekt sammen. Stekt tørrfisk med urtedressing, poteter og grønnsaker er en smakfull kombinasjon.

Oppskriften inneholder 130 Kalorier, 4 g Karbo, 22 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte mandelpoteter er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
750grtørrfisk, utvannet og renset
1sssmør
1ssolje
1dashsalt

Dressing

1sspaprika, rød
1ssbasilikum, frisk
1sspersille, frisk
1tsestragon, frisk
2ssolivenolje
1tsrosépepper

Vinaigrette

1ssbasilikum, frisk
2ssolivenolje, kaldpresset
1ssrødvinseddik
0,5tssalt
0,25tspepper

Saltbakte poteter

4dlvann
1dlsalt
12stkmandelpotet

Grønnsaker

1stkfennikel, frisk
1stkløk
1stkrødløk
1stkgulbete
50grkantareller
0,5tssalt
2tspersille, frisk
olje


Annonse



Næringsdeklarasjon for Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte mandelpoteter!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier130.00909.03Kcal
Protein21.75152.09gram
Karbohydrat4.3530.42gram
Kostfiber0.835.80gram
Fett2.6618.60gram
Mettet fett0.584.06gram
Salt4.8834.13gram
Pris på oppskriftenKr 11.27Kr 78.81Kroner
Hele oppskriften veier2 797 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær fisken i serveringsstykker.
Stek stykkene i en blanding av smør og olje, 2-3 minutter på hver side. Dryss over litt salt.

Dressing
Finhakk paprika og urter, og pisk sammen med olivenolje og rosépepper.

Vinaigrette
Finhakk basilikum og pisk sammen med de andre ingrediensene til vinaigretten.

Saltbakte poteter
Kok opp vann med salt og kok potetene møre. La dem dampet godt fra seg, del i to og vend inn vinaigretten.

Grønnsaker
Rens og skjær alle grønnsakene i jevne, små terninger. Surr dem møre i olje, og dryss over salt og finhakket persille.
Server tørrfisken med dressingen over, og potet og grønnsaker ved siden av.

Tips:
Gulbete kan byttes med kålrot.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 31114)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Innlagt dato:2014-01-29
Oppdatert dato:2014-01-29
Lesere: 1833 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte mandelpoteter.Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte .
Denne retten har 130 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy.Stekt tørrfisk med fennikel og soyasjy.
Denne retten har 204,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bolinhos med tørrfisk.Bolinhos med tørrfisk.
Denne retten har 161,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.