Bringebærterte med vaniljefløte inneholder
245 Kalorier,
21 g Karbo,
3 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Bringebærterte med vaniljefløte har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bringebærterte med vaniljefløte er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4963 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Bringebærterte med vaniljefløte med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 244.90 | 5 267.55 | 526.76 | Kcal |
Protein | 3.32 | 71.41 | 7.14 | gram |
Karbohydrat | 21.30 | 458.14 | 45.81 | gram |
Kostfiber | 2.47 | 53.13 | 5.31 | gram |
Fett | 15.72 | 338.12 | 33.81 | gram |
Mettet fett | 7.95 | 171.00 | 17.10 | gram |
Salt | 0.18 | 3.90 | 0.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.90 | Kr 298.98 | Kr 29.90 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 151 totalt | 2 151 pr porsj | 215 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,78 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Ca. halvdelen av bringebærene blendes lett med litt av sukkerlaken.
Kremfløte piskes til krem.
Den blendede bringebærmasse samt resten av de hele bærne vendes i kremen. Gjem ca. 25 bær til pynt.
Skjær bisquitbunnen til, så den passer til bunn, sider og topp av en springform. Det overskytende av bisquitten hakkes i mindre stykker og blandes i bringebærkremen.
Bisquitbunnen i formen fuktes med litt sukkerlake.
Bringebærkremen helles i formen. Legg lokk på av bisquitbunn og press terten lett sammen med hånden.
Settes i kjøleskap minst 6 timer, gjerne natten over.
Vaniljefløte:
Vaniljestangen flekkes og kornene skrapes ut. Has i en skål sammen med melisen og fløten. Piskes lett stivt.
Kaken tas ut av formen og settes på et kakefat. Melis siktes over og kaken pyntes med de resterende bær. Vaniljefløten serveres til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Søndre Bjerkerud
(Intern: 19403)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-04-28
Oppdatert dato:2005-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift