Bruschetta med geitost og rabarbrarelish



Bruschetta med geitost og rabarbrarelish inneholder 245 Kalorier, 19 g Karbo, 5 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Bruschetta med geitost og rabarbrarelish har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bruschetta med geitost og rabarbrarelish er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 3816 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
200grrabarbra
1stkløk
2ssolivenolje
0,5sssukker
0,5sschili
1dashSalt
4skive(r)brød
5ssolivenolje
1dashFriskkvernet sort pepper
200grgeitost
Ca 30blad(er)basilikumblader
Blandede salater, skyllet
Chilipepper til pynt
Ekstra olivenolje




Næringsdeklarasjon for Bruschetta med geitost og rabarbrarelish!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier245.14500.82Kcal
Protein5.4111.05gram
Karbohydrat19.3139.45gram
Kostfiber2.665.43gram
Fett15.6631.99gram
Mettet fett5.6411.52gram
Salt0.541.10gram
Pris på oppskriftenKr 6.53Kr 13.34Kroner
Hele oppskriften veier817 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo31,5 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Varm ovnen opp til 200 grader. Rens og skjær rabarbraene i mindre stykker. Skrell løken og hakk det grovt. Varm oljen i en liten gryte og stek rabarbra, løk, sukker og chili. Smak til med salt og la surre 20 min., eller inntil det er en bløt relish.
Drypp olivenolje på brødene, dryss med salt og pepper og rist dem i den varme ovn ca. 3 min., eller inntil de er gyldne. Bland geitosten med hakket basilikum. Fordel salatene på fire tallerkener. Legg et stykke brød på hver tallerken og anrett 1 stor ss geitost ovenpå og topp med en generøs ss relish. Pynt med skiver av frisk rabarbra og chili. Hell litt olivenolje over og kvern litt sort pepper ut over tallerkenen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 25836)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-05-23
Oppdatert dato:2009-05-23


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.