Bruschetta med geitost og rabarbrarelish inneholder
245 Kalorier,
19 g Karbo,
5 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Bruschetta med geitost og rabarbrarelish har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bruschetta med geitost og rabarbrarelish er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3816 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bruschetta med geitost og rabarbrarelish!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 245.14 | 500.82 | Kcal |
Protein | 5.41 | 11.05 | gram |
Karbohydrat | 19.31 | 39.45 | gram |
Kostfiber | 2.66 | 5.43 | gram |
Fett | 15.66 | 31.99 | gram |
Mettet fett | 5.64 | 11.52 | gram |
Salt | 0.54 | 1.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.53 | Kr 13.34 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 817 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm ovnen opp til 200 grader. Rens og skjær rabarbraene i mindre stykker. Skrell løken og hakk det grovt. Varm oljen i en liten gryte og stek rabarbra, løk, sukker og chili. Smak til med salt og la surre 20 min., eller inntil det er en bløt relish.
Drypp olivenolje på brødene, dryss med salt og pepper og rist dem i den varme ovn ca. 3 min., eller inntil de er gyldne.
Bland geitosten med hakket basilikum. Fordel salatene på fire tallerkener. Legg et stykke brød på hver tallerken og anrett 1 stor ss geitost ovenpå og topp med en generøs ss relish. Pynt med skiver av frisk rabarbra og chili. Hell litt olivenolje over og kvern litt sort pepper ut over tallerkenen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 25836)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-05-23
Oppdatert dato:2009-05-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.