Fotograf:
Bonduelle
Bruschetta med mais inneholder
137 Kalorier,
13 g Karbo,
6 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Bruschetta med mais har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bruschetta med mais er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3131 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bruschetta med mais!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 136.66 | 283.57 | Kcal |
Protein | 5.55 | 11.52 | gram |
Karbohydrat | 12.88 | 26.73 | gram |
Kostfiber | 2.04 | 4.23 | gram |
Fett | 6.54 | 13.57 | gram |
Mettet fett | 2.63 | 5.46 | gram |
Salt | 0.41 | 0.84 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.53 | Kr 9.40 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 830 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,69 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 180o C. Vask tomatene og fjern stilken. Skrell løken. Skjær tomater og løk i fine terninger. Skrell hvitløken.
La Bonduelle Gourmet Mais dryppe av, bland dem med tomater, løk, presset hvitløk og krydderurter. Vend osten inn og krydre godt med salt og pepper.
Skjær bagetten i tynne skiver som stenkes med olivenolje. Fordel tomat- og maismassen oppå, og bak skivene i ca 10 min (180o C eller varmluft 160o C).
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bonduelle
(Intern: 28722)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-12-28
Oppdatert dato:2011-12-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift