Fotograf:
Brodogkorn.no
Tomatbruschetta 3 inneholder
176 Kalorier,
15 g Karbo,
3 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Tomatbruschetta 3 har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tomatbruschetta 3 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4027 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tomatbruschetta 3!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 176.17 | 277.78 | Kcal |
Protein | 2.94 | 4.64 | gram |
Karbohydrat | 15.37 | 24.23 | gram |
Kostfiber | 2.37 | 3.74 | gram |
Fett | 10.91 | 17.20 | gram |
Mettet fett | 1.66 | 2.62 | gram |
Salt | 1.43 | 2.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.66 | Kr 5.77 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 631 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dypp tomatene i kokende vann i 30 sekunder for at skinnet skal løsne. Ha dem i iskaldt vann og trekk av skinnet. Del tomatene i fire og ta vekk tomatkjernene. Del tomatkjøttet i terninger som blandes med olje, hakket hvitløk og basilikum, salt og pepper. Saften siles fra slik at bruschettaene ikke blir bløte.
Skjær 4 skiver brød og pensle dem med olivenolje og finhakket hvitløk. Legg brødskivene på en stekeplate og stek dem svakt brune midt i ovnen på 200 °C.
Fordel tomatfyllet på skivene og pynt med basilikumblader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 27454)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smårett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-09-22
Oppdatert dato:2010-09-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift