Fotograf:Brodogkorn.no Kari Hodnungseth fra Gol vant konkurransen om de beste havrevaflene som Norges Bygdekvinnelag arrangerte i 2010. Her er vinneroppskriften.
1. Lag havregrøt av havregryn, vann, melk og salt. Sett grøten til avkjøling.
2. Bland havregrøt, sammenvispete egg og de andre ingrediensene i en stor bakebolle. Røren kan med fordel stå over natten, og den har samme holdbarhet i kjøleskap som melk. Hvis røren er for tykk når man skal steke kan den tilsettes litt melk eller vann.
3. Stek vaflene i godt oppvarmet vaffeljern. Avkjøl på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 30137)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Vafler Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2013-01-09
Oppdatert dato:2019-11-06
Lesere: 2486 totalt.