Fotograf:Rosemarie Rodriguez Her brukte vi havregryn i vaflene og det fungerer veldig bra. Blir litt grå i fargen, men med jordbærsyltetøy er de like gode.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Havrevafler 2 med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
158.80
1 444.54
120.38
Kcal
Protein
5.66
51.49
4.29
gram
Karbohydrat
16.81
152.91
12.74
gram
Kostfiber
1.97
17.92
1.49
gram
Fett
7.22
65.68
5.47
gram
Mettet fett
3.60
32.75
2.73
gram
Salt
0.68
6.16
0.51
gram
Pris på oppskriften
Kr 2.04
Kr 18.56
Kr 1.55
.-
Hele oppskriften veier
910 totalt
910 pr porsj
76 pr stk
gram
Lavkarbo energi er
42,34 %
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
vafler
La grynene svelle i syrnet melk eller H-melk i minst en time. Rør i sammenpisket egg, smør, sukker og salt. Ha i hvetemel og natron. Rør godt. Stek vaflene gylne i vaffeljern. Avkjøl dem på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21331)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Vafler Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-01-22
Oppdatert dato:2016-01-22
Lesere: 17333 totalt.