Cappelletti med tomater og fløte inneholder
125 Kalorier,
13 g Karbo,
5 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Cappelletti med tomater og fløte har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Cappelletti med tomater og fløte er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Cappelletti med tomater og fløte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 124.73 | 292.24 | Kcal |
Protein | 4.64 | 10.87 | gram |
Karbohydrat | 12.89 | 30.20 | gram |
Kostfiber | 1.02 | 2.39 | gram |
Fett | 5.32 | 12.46 | gram |
Mettet fett | 2.84 | 6.65 | gram |
Alkohol | 0.67 % | | | |
Salt | 0.37 | 0.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.21 | Kr 19.24 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 937 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,33 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha passata og vin i en mellomstor kjele og rør om. Kok opp på middels varme, ha i matfløten og rør til blandingen er jevn og bobler. Skru ned varmen og la det småkoke.
Kok pastaen så den er al dente, 5-7 minutter etter anvisningen på pakken. I mellomtiden strimler du nesten alle basilikumbladene, og setter dem til side sammen med de hele bladene.
La pastaen renne godt av seg, ha den tilbake i kjelen og bland i den revne parmesanen. Smak til sausen, hell den over pastaen og bland godt. Serveres straks, pyntet med strimlede og hele basilikumblader.
Tomater, fløte og frisk basilikum er en svært vellykket kombinasjon. Dette er en enkel og rask oppskrift, og de små, ostefylte pastahattene med saus er en mettende vegetarrett som passer til kvelds.
Vil du ha et lettere måltid kan du bruke sausen til vanlig pasta uten fyll. Kort pasta som penne, farfalle eller conchiglie er best.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7708)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Lesere:
4935 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift