Egg med grønnsaker





Egg med grønnsaker inneholder 82 Kalorier, 3 g Karbo, 6 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Egg med grønnsaker har beregnet å ha følgende allergener Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Egg med grønnsaker er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stk storløk
Ca 2,5ssolje eller margarin
1feddhvitløk
2stkpaprika, gule
0,5kggodt modne tomater
Ca 7stkegg
1dashsalt
1dashpepper
100grspekeskinke


Annonse



Næringsdeklarasjon for Egg med grønnsaker!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier81.85308.32Kcal
Protein5.8321.96gram
Karbohydrat2.6610.02gram
Kostfiber1.043.92gram
Fett5.0919.17gram
Mettet fett1.144.29gram
Salt0.823.08gram
Pris på oppskriftenKr 5.32Kr 20.04Kroner
Hele oppskriften veier1 507 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær løken i skiver som brunes ganske lett. Tilsett renset paprika, skåret i strimler. La det surre ca 5 minutter.

Flå tomatene og del dem i båter. Legg dem i gryten sammen med knust hvitløk. La grønnsakene surre videre ved svak varme i 10 minutter.

Kok eggene så mye at hviten er stiv, men plommen fremdeles litt bløt, ca 7 minutter. Skrell dem.

Smak grønnsakene til med salt og pepper. Anrett dem på varmt fat og legg skinkestrimler på. Legg eggene ned i grønnsakstuingen.

Server denne tunisiske retten varm med brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12243)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Tunis
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Lesere: 3948 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.