Egg og kikertstuing





Egg og kikertstuing inneholder 82 Kalorier, 8 g Karbo, 5 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Egg og kikertstuing har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Egg og kikertstuing er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8stkegg, hardkokte
2boks(er)forhåndskokte kikerter
1stk storløk
1feddhvitløk
4stktomater
2stkchili eller 1 ts chilipulver
1tsgurkemeie
2tsgaram masala
2tsmalt koriander
1dlkefir
4dlvann
litt frisk koriander


Annonse



Næringsdeklarasjon for Egg og kikertstuing!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier82.46494.74Kcal
Protein5.2131.26gram
Karbohydrat7.8847.28gram
Kostfiber2.1813.08gram
Fett2.8617.16gram
Mettet fett0.744.44gram
Salt0.392.31gram
Pris på oppskriftenKr 3.10Kr 18.60Kroner
Hele oppskriften veier2 400 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk løken mellomgrovt og fres den lett i litt olje til den mykner noe.

Skjær et lite kryss i toppen av tomatene og legg dem i kokende vann noen få sekunder, ta dem opp og avkjøl raskt i kaldt vann. Del dem i to og fjern alt av frø og væske. Skjær tomatkjøttet i terninger. Finhakk hvitløken.

Ha alt dette i en kjele sammen med løken, samt chili og koriander. La det frese et minutt under omrøring. Hell på kefiren og halvparten av vannet. La det koke inn ca 20 minutter. Pass på at det ikke tørrkokes.

Ha i kikertene og garam masala, samt resten av vannet og la det koke videre i 10 minutter, uten at kikertene går i stykker. Bland inn litt hakket koriander.

Kok eggene harde i så vidt boblende vann, skjær dem i båter og bland forsiktig sammen med den lunkne kikertsalaten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12352)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Lesere: 3215 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.