Engelsk fiskegryte inneholder
82 Kalorier,
8 g Karbo,
7 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Engelsk fiskegryte har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Engelsk fiskegryte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
7143 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Engelsk fiskegryte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 82.30 | 416.28 | Kcal |
Protein | 6.94 | 35.10 | gram |
Karbohydrat | 7.93 | 40.11 | gram |
Kostfiber | 1.15 | 5.82 | gram |
Fett | 2.28 | 11.53 | gram |
Mettet fett | 1.21 | 6.12 | gram |
Salt | 0.35 | 1.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.27 | Kr 21.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 023 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,54 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask og rens løk og paprika. Skjær begge deler i tynne strimler. Fres det i smør til det begynner å bli mørt, men uten at det tar farge. Dryss mel og salt over, rør godt. La det koke et par min.
Spe med melk til en ganske tykk saus. Hell halvparten av sausen i smurt ildfast form.
Del fisken i ganske store stykker. Vi kan bruke torsk, sei, hyse, kveite eller annet. Legg dem i fatet. Drypp med sitronsaft og hell resten av sausen over.
Dryss med reven ost og stek retten ved 225 C til retten er gyllen og fast, ca 30 min. Pynt med persille.
Serveres med kokte poteter eller brød og salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8369)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
England
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift