Fotograf:Rosemarie Pettersen En enkel og utrolig god påleggsalat som vi lager stadig vekk. Å lage disse salatene er mye billigere og bedre enn å kjøpe de ferdig i butikken. Vi har flere andre som vi og har begynt å lage selv, bla eggesalat, rekesalat, kyllingsalat, waldorfsalat ++. Jeg har skrevet en porsjon, men dette rekker til 5-10 skiver, alt etter hvor mye du smører på.
Oppskriften inneholder 267 Kalorier, 6 g Karbo, 7 g Protein og 24 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Selleri, Skalldyr, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vask og rens selleri. Hakk den i små biter. Del opp crabsticken og strimle den med fingrene. Bland dette med maiskornene.
Rør sammen rømme, majones, sitronsaft, salt og pepper.
Rør inn dressingen i det andre.
Kjøles ned og brukes som pålegg, eller som vi gjorde på crostini. Utrolig godt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34244)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pålegg Innlagt dato:2018-08-31
Oppdatert dato:2018-08-31