Fotograf:Brodogkorn.no Sunt, godt, raskt og enkelt: grovbrød med grønn pesto laget på spinat, persille, rosmarin, valnøtter og olivenolje. Pålegget er vegansk.
Vask spinat og krydderurt, vi brukte 25 g bladpersille og 25 g rosmarin. La vannet renne skikkelig av før du har alle ingrediensene i en blender.
Kjør massen til den er blitt en smørbar paste. Pass på at det ikke er noen store klumper igjen. Smak til pestoen med litt sitronsaft, salt og pepper.
Smør et godt lag grønn pesto på to grove brødskiver. Velbekomme!
Pålegget er veganer, men pass på brødet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 35557)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pålegg Diett/allergi:
Vegetarmat Innlagt dato:2020-12-26
Oppdatert dato:2020-12-26