Grønnsakspålegg med tomat- og paprikapesto



Grønnsakspålegg med tomat- og paprikapesto oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
Pesto er nydelig som pålegg. Det er enkelt å lage sin egen pesto. Plantebasert pålegg er kjempesmart å ha lett tilgjengelig.

Oppskriften inneholder 308 Kalorier, 7 g Karbo, 4 g Protein og 29 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grønnsakspålegg med tomat- og paprikapesto er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1378 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
4stkrøde cherrytomater
8stkvalnøttkjerner
4ssfrisk gressløk

Tomat og paprikapesto

2dlsoltørkede tomater
1stkrød paprika
1feddHvitløk
1dlvalnøttkjerner
1dlOlivenolje
1sshakket frisk timian
1dashnykvernet pepper




Kalorier og næringsinnhold i Grønnsakspålegg med tomat- og paprikapesto med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier308.011 451.34Kcal
Protein4.0819.22gram
Karbohydrat6.5730.96gram
Kostfiber3.1514.84gram
Fett28.79135.66gram
Mettet fett3.5216.59gram
Salt0.512.38gram
Pris på oppskriftenKr 10.47Kr 49.33Kr .-
Hele oppskriften veier471 totalt471 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo8,53 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Del paprikaen i to og bak i ovnen med skinnet opp, på 220°C i ca. 15 minutter.
Avkjøle i en plastpose. Da løsner skinnet og det er lett å dra av.
Soltørkede tomater som har ligget i olje tørkes av.
Kjør alle ingrediensene, unntatt oljen, i en foodprosessor eller med stavmikser. La maskinen gå mens oljen tilsettes i en tynn stråle.
Smak til.
Smør brødskiver med pesto. Legg på tomatskiver og dryss over valnøtter og gressløk. Server.
Oppbevar pestoen på glass med tett lokk.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 35630)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pålegg
Diett/allergi: Veganer
Innlagt dato:2021-03-02
Oppdatert dato:2021-03-02


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Enkel og rask crabsticksalat.Enkel og rask crabsticksalat.
Denne retten har 267,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grønnsakspålegg med tomat- og paprikapesto.Grønnsakspålegg med tomat- og paprikapesto.
Denne retten har 308,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Olivenpålegg.Olivenpålegg.
Denne retten har 344,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 35,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skive med grønn pesto.Skive med grønn pesto.
Denne retten har 422,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 40,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.