Del paprikaen i to og bak i ovnen med skinnet opp, på 220°C i ca. 15 minutter.
Avkjøle i en plastpose. Da løsner skinnet og det er lett å dra av.
Soltørkede tomater som har ligget i olje tørkes av.
Kjør alle ingrediensene, unntatt oljen, i en foodprosessor eller med stavmikser. La maskinen gå mens oljen tilsettes i en tynn stråle.
Smak til.
Smør brødskiver med pesto. Legg på tomatskiver og dryss over valnøtter og gressløk. Server.
Oppbevar pestoen på glass med tett lokk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 35630)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pålegg Diett/allergi:
Veganer Innlagt dato:2021-03-02
Oppdatert dato:2021-03-02