Eple- og rognebærsyltetøy inneholder
187 Kalorier,
46 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Eple- og rognebærsyltetøy har ingen allergener
Eple- og rognebærsyltetøy er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7855 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Eple- og rognebærsyltetøy!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 186.79 | 5 583.15 | Kcal |
Protein | 0.19 | 5.68 | gram |
Karbohydrat | 45.92 | 1 372.55 | gram |
Kostfiber | 0.86 | 25.71 | gram |
Fett | 0.07 | 2.09 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.64 | Kr 49.02 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 989 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 98,33 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rognebær som har fått en frostnatt på seg er minst beske, men en frostnatt i fryseren hjelper også bare bærene er godt modne. Bærene kan også forvelles, legges i litt eddikvann eller saltvann 1 døgn for å trekke ut noe av bitterstoffene samt småkryp.
Lag en sukkersaus av vann, sukker og tørre frukter som f.eks. dadler og rosiner. Legg de forvellede rognebærene i og kok dem møre, ha i revne epler og kok til alt har moset seg. Smakes til med litt ekte vaniljepulver. Fylles varme på varme glass. Passer godt også til litt fyldige middagsretter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Helios
(Intern: 24929)
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-05-01
Oppdatert dato:2008-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift