Fotograf:
Knut Pettersen
Rognebærgele er perfekt til høstens viltretter. Oppskriften inneholder
166 Kalorier,
41 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Rognebærgelé med eple er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 31 lesere
Lesere:
57337 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rognebærgelé med eple!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 166.47 | 3 287.78 | Kcal |
Protein | 0.07 | 1.38 | gram |
Karbohydrat | 41.20 | 813.70 | gram |
Kostfiber | 0.47 | 9.28 | gram |
Fett | 0.05 | 0.99 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.16 | Kr 22.91 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 975 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 98,99 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll bær og frukt godt. Skjær eplene i biter.
Kok bær, frukt og vann til mos. Sil massen og la den stå og renne av seg i 30 minutter.
Mål opp saften og kok den opp. Strø over sukkeret under omrøring og kok ytterligere 10-20 minutter. Ta en geléprøve.
Ta gryten vekk fra varmen og la geleen avkjøles noe. Skum. Hell geleen på glass og la den stå og stivne. Sett på tette lokk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9397)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2014-09-12
Oppdatert dato:2014-09-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift