Fotograf:Dansukker Epler og plommer er en særlig suveren kombinasjon for marmelade. Vår herlige eple- og plommemarmelade har en delikat farge og passer ypperlig til ostefat.
Oppskriften inneholder 142 Kalorier, 35 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Skold plommene, og fjern skallet og steinen. Skjær dem i biter. Skrell, ta ut kjernen og del eplene i båter. Ha plommer, epler, vann og sitron i en kasserolle og la koke under lokk i 5-10 minutter. Tilsett syltesukkeret og kok i 2 minutter til. Ta gryten av platen og skum godt av. Hell marmeladen over på varme, rene glass. Skru på lokket. Oppbevares kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35371)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Innlagt dato:2020-08-04
Oppdatert dato:2020-08-04