Fotograf:
Frukt.no
Lag noen glass med eplechutney til oppbevaring utover høsten og vinteren. Eplechutney er et fast og godt følge f.eks. til vilt.
Eplechutney nederst til venstre på bildet. Oppskriften inneholder
110 Kalorier,
26 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eplechutney 4 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 6 lesere
Lesere:
10011 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Eplechutney 4!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 109.55 | 1 980.12 | Kcal |
Protein | 0.42 | 7.59 | gram |
Karbohydrat | 25.97 | 469.41 | gram |
Kostfiber | 1.41 | 25.49 | gram |
Fett | 0.13 | 2.35 | gram |
Mettet fett | 0.01 | 0.18 | gram |
Salt | 0.38 | 6.95 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.34 | Kr 42.30 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 808 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 94,82 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell eplene, stikk ut kjernehusene og skjær eplene i båter.
Rens og hakk løken og kok den mør med saltet i halvparten av eddiken.
Rens chilien for frø og hinner og hakk den fint.
Rør inn eplebåter, chili, ingefær og resten av eddiken i løken, og kok blandingen under lokk til eplene er møre. Rør av og til.
Rør inn sukkeret og kok chutneyen videre til den er fyldig.
Fyll chutney på små glass som skrues til med det samme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 27668)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Chutney
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-12-24
Oppdatert dato:2022-08-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift