JULEGAVETIPS!
Pynt gjerne glasset med litt granbar, et rødt bånd og en hel kanelstang. Oppskriften inneholder
193 Kalorier,
36 g Karbo,
1 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eplechutney, tranebær og pinjekjerner er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2712 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Eplechutney. tranebær og pinjekjerner!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 193.31 | 2 268.49 | Kcal |
Protein | 1.13 | 13.26 | gram |
Karbohydrat | 36.40 | 427.15 | gram |
Kostfiber | 2.83 | 33.21 | gram |
Fett | 4.17 | 48.93 | gram |
Mettet fett | 0.29 | 3.40 | gram |
Salt | 0.00 | 0.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.89 | Kr 80.85 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 174 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 75,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp epler, vann, sukker og krydder, og kok til eplene er møre.
Tilsett tranebær og pinjekjerner som er ristet i tørr panne på medium varme til de blir gylne, og rør godt om, slik at eplene går i stykker i mindre biter.
Hell over på rene glass, sett på lokket og kok i vann i to minutter.
Sett på hodet, og avkjøl på kjøkkenbenken.
Oppbevares kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 29772)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Chutney
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-10-23
Oppdatert dato:2012-10-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift