Epledessert med mandellokk inneholder
273 Kalorier,
23 g Karbo,
5 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Epledessert med mandellokk har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Epledessert med mandellokk er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7635 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Epledessert med mandellokk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 273.04 | 1 004.32 | Kcal |
Protein | 5.31 | 19.53 | gram |
Karbohydrat | 22.97 | 84.49 | gram |
Kostfiber | 2.92 | 10.74 | gram |
Fett | 17.12 | 62.97 | gram |
Mettet fett | 5.45 | 20.05 | gram |
Salt | 0.14 | 0.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.53 | Kr 12.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 471 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell eplene og stikk ut kjernehuset. Del eplene i småbiter og kok dem til mos, uten sukker.
mal mandlene på mandelkvern eller findel dem i en food processor eller hurtigmikser.
Skill det ene egget og bland eggeplommen og de to hele eggene sammen med mandlene. Rør smøret eller margarinen og sukkeret lyst og kremaktig, tilsett revet sitronskall. Bland de to rørene sammen. Stivpisk eggehviten som er igjen og brett den inn i røren. Stryk eplemosen utover i bunnen av en ildfast form. Hell mandelrøren over. Stek kaken midt i ovnen ved 180 C i ca 1 time.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8650)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift