Eplekake fra en god gammel oppskrift. Enkel og god. Oppskriften inneholder
472 Kalorier,
57 g Karbo,
6 g Protein og
24 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eplekake fra Hadeland er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7687 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Eplekake fra Hadeland med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 471.92 | 6 303.20 | 315.16 | Kcal |
Protein | 5.90 | 78.80 | 3.94 | gram |
Karbohydrat | 57.17 | 763.59 | 38.18 | gram |
Kostfiber | 3.08 | 41.14 | 2.06 | gram |
Fett | 23.72 | 316.82 | 15.84 | gram |
Mettet fett | 14.70 | 196.34 | 9.82 | gram |
Salt | 0.61 | 8.19 | 0.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.48 | Kr 46.48 | Kr 2.32 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 336 totalt | 1 336 pr porsj | 67 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,45 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
stykker
Alt det tørre blandes sammen. Smøret smeltes og blandes i. Deigen trykkes ut i en godt smurt langpanne. Smør på eplemos, legg over epleskivene og strø over med hakkede mandler.
Kaken stekes ved 180 grader i 40 min.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2118968714)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Langpannekake
Land:
Norge
Fylke:
Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2014-08-26
Oppdatert dato:2014-08-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift