1. Arbeid sammen ingrediensene til deigen. La hvile på et kjølig sted i 30 minutter.
2. Sett ovnen på 200°. Trykk ut deigen i en paiform. Prikk hull.
3. Bland mandelmassen med eggene. Rør i melet og deretter melken. Hell røren over i formen.
4. Skrell eplene, fjern kjernehusene og del eplene i båter. Trykk båtene ned i røren. Dryss over kandissukkeret.
5. Stekes nederst i ovnen i ca. 45 minutter.
Serveres lunken eller kald, gjerne med litt lettvispet krem eller rømme, vaniljesaus eller vaniljeis.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 26621)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2009-11-16
Oppdatert dato:2018-04-13