Fotograf:Dansukker
Erikas innbakte eplekake inneholder 252 Kalorier, 28 g Karbo, 3 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr Erikas innbakte eplekake har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rør sammen smør og sukker.
Tilsett eggene, ett om gangen, og visp til de blir hvite.
Bland mel, bakepulver og ingefær, og vend dette inn i røren.
Skrell eplene og skjær dem i terninger. Legg ca. halvparten av eplene i røren i en smurt og strødd form, ca. 24 cm i diameter. Legg resten på toppen. Strø over hasselnøtter, sukker og kokosflak. Stek i ca. 40 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere Lesere: 892 totalt.
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Erika Persson, Västerås, Sverige
(Intern: 33886)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Eplekake Innlagt dato:2018-04-13
Oppdatert dato:2018-04-13