Fasan med epler inneholder
165 Kalorier,
6 g Karbo,
15 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Fasan med epler har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fasan med epler er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 5 lesere
Lesere:
12208 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fasan med epler!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 165.37 | 655.15 | Kcal |
Protein | 15.14 | 59.98 | gram |
Karbohydrat | 5.73 | 22.70 | gram |
Kostfiber | 0.40 | 1.58 | gram |
Fett | 9.01 | 35.70 | gram |
Mettet fett | 5.07 | 20.09 | gram |
Salt | 0.28 | 1.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.06 | Kr 59.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 585 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,85 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pass på at fuglen er velhengt, ellers vil den ikke bli mør ved steking.
Smelt smør eller fett og hell det over fuglen. Dryss på salt og pepper.
Legg eskeosten i biter inni fuglen. Osten vil gjøre den saftigere.
Sett fasanen i ovnen ved 220 C midt i ovnen og stek 1 time.
Epleblanding: Varm smør i en gryte og rør i sukkeret. La det bli gyllenbrunt. Tilsett eplesaft og sitronsaft.
Legg epleskivene i og vend dem av og til, til de er møre, men hele.
Legg fasanen på et fat og legg eplene rundt. Pynt med persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8039)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.