Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Fastelavens boller uten melk. egg og gluten oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Fastelavens boller uten melk. egg og gluten



Fastelavens boller uten melk, egg og gluten inneholder 204 Kalorier, 29 g Karbo, 3 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Fastelavens boller uten melk, egg og gluten har ingen allergener
Fastelavens boller uten melk, egg og gluten er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1,5dlvann
50grmaizena
50grgjær
100grmelkefri margarin
4sssukker
1tskardemomme
0,5tssalt
75grbokhvete
150grmaismel
Rosiner

Fyll:

3,5dlvann
25grmaizena
35grsukker
1tsvaniljesukker

Pynt:

Melis og vann




Næringsdeklarasjon for Fastelavens boller uten melk. egg og gluten!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier203.522 131.87Kcal
Protein2.5026.19gram
Karbohydrat29.19305.77gram
Kostfiber1.7518.33gram
Fett8.1485.27gram
Mettet fett3.4836.45gram
Salt0.333.49gram
Pris på oppskriftenKr 2.45Kr 25.66Kroner
Hele oppskriften veier1 048 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland vann, maisennamel og gjær. Margarin, sukker, kardemomme og salt blandes med bokhvete, maismel og rosiner. Elt alt sammen med gjær blandingen. Deigen er litt våt. Hev i 30 minutter.
Dekk en plate med bakepapir og legg på boller som er formet med spiseskje.
Trykk en fordypning i bollen og ha i fyll. Dekk igjen og pensle med litt vann.
Stek ved 200 grader i ca 30 minutter. Når de er ferdige pyntes de med glasur. Og drysses med for eksempel melis.

Fyll:
Kok opp vann og sukker. Ta av platen og rør i masienna, kok opp igjen under omrøring til den jevnes. Smak til med vaniljesukker.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Mælkeallergi
(Intern: 3383)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-02-12
Oppdatert dato:2003-02-12
Lesere: 12876 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.