Ferske Fiken m Parmigiano-Reggiano Iskrem & Marsala Vinsaus inneholder
129 Kalorier,
12 g Karbo,
6 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Ferske Fiken m Parmigiano-Reggiano Iskrem & Marsala Vinsaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ferske Fiken m Parmigiano-Reggiano Iskrem & Marsala Vinsaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4972 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ferske Fiken m Parmigiano-Reggiano Iskrem & Marsala Vinsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 129.00 | 275.42 | Kcal |
Protein | 6.30 | 13.45 | gram |
Karbohydrat | 11.80 | 25.19 | gram |
Kostfiber | 0.68 | 1.45 | gram |
Fett | 5.50 | 11.74 | gram |
Mettet fett | 0.74 | 1.58 | gram |
Alkohol | 0.82 % | | | |
Salt | 0.05 | 0.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.63 | Kr 20.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 854 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,58 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Marsala Vinsaus
Karamelliser sukkeret, og bland i Marsala vin, la vinen fordampe og tilsett vann. Kok til sausen oppnår den rette konsistens.
Parmigiano-Reggiano Iskrem
Kok opp melk og rør i fersk nyrevet Parmigiano-Reggiano ost. Pisk eggeplommene til de skummer. Bland den varme Parmigiano-Reggiano massen og eggeplommene i en blender og rør godt sammen. La blandingen kjøle seg og frys i fryser eller iskremmaskin i 14 timer. Dersom du bruker fryser må det røres jevlig i iskremen mens den fryser inn.
Server Parmigiano-Reggiano iskrem på ferske fiken og med Marsala Vinsaus.
Denne oppskriften er fra mmmat.no - en spesialisert nettbutikk innen høykvalitets ingredienser, gourmet gaver & catering
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
mmmat
(Intern: 22852)
Kategori:
Dessert
Land:
Italia
Innlagt dato:2006-09-13
Oppdatert dato:2006-09-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift